​Renovering af hus samt ombygning af hus

Vi gør gammelt til nyt ved renovering af hus

Leder du efter en tømrer, som har speciale i renovering af hus? Hos Tømrermester Henning Søndergaards Eftf. ApS er vi specialister i både renovering af hus og ombygning af hus. Det kan naturligvis også være en lejlighed. Vi kommer gerne for at renovere hus i blandt andet Randers, Harridslev og Spentrup samt mange andre steder.

Vi tilbyder både hel og delvis renovering af hus. Vi tilbyder også indvendig ombygning af hus. Der kan naturligvis også være en kombination af begge. Måske har du købt et gammelt hus, som skal sættes i stand, og som skal bygges om, så det passer til dig og din familie. Dermed bliver det som nyt, men med den oprindelige stil og charme.

Vi udfører gerne en totalrenovering, hvor vi varetager alt fra plantegninger til den samlede totalentreprise.

Vi kommer også gerne for at udskifte et loft eller et gulv. Det kan også bare være nogle enkelte døre eller vinduer.

Vi lægger stor vægt på kvalitet og service, uanset der er tale om en stor eller lille renovering af hus. Vi lægger også vægt på tryghed, og derfor har vi fokus på det gode samarbejde og en ordentlig kommunikation gennem hele byggeprocessen.

​Få et uforpligtende tilbud på istandsættelse

Du er velkommen til at høre mere om ombygning og renovering af hus, og vi kommer gerne ud til en snak. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris.

Du kan ringe på telefon 20 87 95 34 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til e-mail info@hstoemrer.dk.​

INDHENT TILBUD