Skip to main content

Tagrenovering i Randers og omegn

Specialister i tagservice, tagrenovering og nyt tag​

Skal du have udført en tagrenovering? Hos Tømrermester Henning Søndergaards Eftf. ApS tilbyder vi alt fra tagrenovering til et helt nyt tag.

Vi kan påtage os alle former for tagservice for private og erhverv i blandt andet Randers, Harridslev, Spentrup og omegn.

Vi er specialister i at reparere og vedligeholde tagkonstruktioner. Vi står klar til at hjælpe dig med at udbedre tagets ømme punkter, så det igen beskytter mod regn, sne og smeltevand.

Grundig inspektion af dit tag

Det er vigtigt, at man kigger taget efter for utætheder og skader med jævne mellemrum. Det kan spare dig for mange bekymringer. Samtidig er en mindre tagrenovering eller tagreparation billigere end et nyt tag.

Du kan for eksempel undgå svamp i tagkonstruktionerne ved at forbedre ventilationen. Og tilstoppede tagrender og nedløb kan føre til fugtskader, hvis vandet ikke bliver ledt væk fra tagkonstruktionen.

Vi lægger altid vægt på kvalitet, service og tryghed, når vi skal udføre en tagrenovering eller lægge et nyt tag. Samtidig lægger vi vægt på det gode samarbejde og en ordentlig kommunikation.​

Få et uforpligtende tilbud på tagrenovering i Randers

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om priser og muligheder for tagservice og tagrenovering.

Vi kommer også gerne ud for at se på taget og få en snak. Derpå kan vi sende et uforpligtende tilbud med en god pris for renovering af tag eller andet tagarbejde.

Du kan ringe på telefon 20 87 95 34 eller skrive til e-mail info@hstoemrer.dk.

Skal vi hjælpe dig med din tagrenovering?

Udfyld blot kontaktformularen. Så kontakter vi dig inden for 24 timer med et uforpligtende tilbud.