Skip to main content

Udskiftning af vinduer og døre
i Randers og omegn

For både private og erhverv

Er det blevet tid til udskiftning af døre og vinduer? Hos Tømrermester Henning Søndergaards Eftf. ApS tilbyder vi alle former for udskiftning af døre og vinduer for private og erhverv. Vi leverer og monterer nye døre og vinduer for kunder i blandt andet Randers, Spentrup, Harridslev og omegn.

Vi benytter færdige elementer fra Danmarks førende fabrikanter ved udskiftning af vinduer. Det gør vi naturligvis også ved udskiftning af døre.

Vi tilbyder også renovering, hvor vi for eksempel kan udskifte termoruder, glaslister, tætningslister og beslag. Vi udskifter endvidere partielt nedbrudt træ.

Vi lægger vægt på kvalitet, service og tryghed, og derfor lægger vi også vægt på få et godt samarbejde og en god kommunikation.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

​Prisen for udskiftning af vinduer afhænger af fabrikat, men også af blandt andet materialer og glas.

De fleste vælger en kombination af træ og aluminium samt energiruder. Det er også muligt at vælge ædeltræ, ruder med lydisolerende glas og meget andet. Vores tilbud er altid inklusive alt fra levering til færdig montering.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

Vi lægger vægt på, at vi skal mødes ansigt til ansigt. Derfor kommer vi gerne ud på en uforpligtende besigtigelse.

​Du er altid velkommen til at kontakte os for at få uforpligtende tilbud med en god pris på udskiftning af døre og vinduer.

Du kan ringe til os på telefon 20 87 95 34 eller skrive til e-mail info@hstoemrer.dk.

Skal vi hjælpe dig med nye vinduer og døre?

Udfyld blot kontaktformularen. Så kontakter vi dig inden for 24 timer med et uforpligtende tilbud.