Udskiftning af vinduer og døre for private og erhverv

Vi benytter elementer fra førende fabrikanter

Er det blevet tid til udskiftning af vinduer og døre? Hos Tømrermester Henning Søndergaards Eftf. ApS tilbyder vi alle former for udskiftning af vinduer og døre for private og erhverv. Vi leverer og monterer nye vinduer og døre for kunder i blandt andet Randers, Spentrup, Harridslev og omegn.

Vi benytter færdige elementer fra Danmarks førende fabrikanter ved udskiftning af vinduer. Det gør vi naturligvis også ved udskiftning af døre.

Vi tilbyder også renovering, hvor vi for eksempel kan udskifte termoruder, glaslister, tætningslister og beslag. Vi udskifter endvidere partielt nedbrudt træ.

Vi lægger vægt på kvalitet, service og tryghed, og derfor lægger vi også vægt på få et godt samarbejde og en god kommunikation.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

​Prisen for udskiftning af vinduer afhænger af fabrikat, men også af blandt andet materialer og glas. De fleste vælger en kombination af træ og aluminium samt energiruder. Det er også muligt at vælge ædeltræ, ruder med lydisolerende glas og meget andet. Vores tilbud er altid inklusive alt fra levering til færdig montering.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

Vi lægger vægt på, at vi skal mødes ansigt til ansigt. Derfor kommer vi gerne ud på en uforpligtende besigtigelse.

​Du er altid velkommen til at kontakte os for at få uforpligtende tilbud med en god pris på udskiftning af vinduer og døre.

Du kan ringe til os på telefon 20 87 95 34 eller skrive til e-mail info@hstoemrer.dk.

INDHENT TILBUD